A fi un fotograf/ videograf profesionist nu înseamnă doar a ține un obiectiv de filmat în mână și a surprinde trăirile mirilor, emoțiile și lacrimile părinților, zâmbetul și bucuria invitaților. A fi un profesionist înseamnă a vedea, a simți și a trăi ziua nunții mirilor prin ochii lor, finalul fiind precum imaginea pe care o vezi uitându-te în caleidoscop…imaginii vii, uimitoare și colorate.

Așa a fost și în ziua asta.. cea mai importantă din viața lor, a lui Ivan și a Ecaterinei. O pereche care atrage privirile prin simplitatea pe care o emană. Ea o fire gingașă, senină și naturală, iar el… el un chipeș și vesel bărbat. Sentimentele pe care le împărtășesc acești doi au făcut ca această fotosesie să fie una plină de emoții pozitive și multe zâmbete. Au fost cei care au demonstrat că poți iubi în șoaptă… prin priviri și prin zâmbete, prin dans și prin cuvinte. Sunt cei care pe parcursul ședinței foto și-au ascultat inima, au râs necondiționat și au plâns…cu lacrimi de bucurie)).

Pentru a vă convinge că doar emoțiile vii contează, că simplitatea e mai frumoasă decât orice retușare, aveți mai jos mica serie de fotografii. Iar pentru voi, viitoare mirese și viitori miri, nu ezitați să fiți… plini de viață, pozitivi și îmbătați de iubire.

Aici avem un mic video, curând îl avem pe tot…

 

Și câteva poze…

Pin It on Pinterest

Share This