Pentru că, de fapt… emoțiile vii sunt cele care contează… Trăiți clipa cu intensitate maximă, de parcă ați fi singurii de pe Pământ. Priviți-vă în ochi, rămăne-ți acolo pe-o margine de iris și arătați-vă cât e de frumoasă lumea în doi. Zâmbiți cu putere, nu pentru o fracțiune de secundă, nu pentru două și nici pentru trei, dar zâmbiți până vă vor durea fălcile. Strigați lumii despre dragostea voastră. Amintiți-vă de toate trăirile, cuvintele, emoțiile, fluturii din stomac. Sărutați-vă buzele dulci, de parcă ar fi prima oară când acestea se întâlnesc și dansați.. firesc, neghiob, așa cum puteți, căci dânsul e o formă dulce a iubirii.
Uita-ți de tot ceea ce ,,v-ar cobori cu picioarele pe pământ,, și faceți exact ceea ce vă dictează inima, pentru că emoțiile vii contează. Pentru că nu o faceți nici pentru fotograful care captează aceste momente (căci fie vorba, deja atâtea au fost văzute), și nici pentru videograful care încearcă să le surprindă. Să o faceți pentru că așa simțiți: să trăiți clipa! Și, important, nu vă sfiiți, nici de obiectivul ținut de videograf și nici blițul fotografului și mai ales de faptul că in spatele celor două obiective stau bărbați. :))) Fiți voi! Liberi! Așa cum dragostea vă găsește în fiecare zi.
Nu întrebați ,,cum să ne sărutăm”, “ce să mai facem”, ,,când să zâmbim” pentru că fiecare din voi, fiecare pereche, este prin sine unică și individuală!
Noi, cei care stăm în spatele obiectivelor nu putem fi dirijorii sentimentelor voastre, ci inima este cea care vă dictează ce și cum. Doar ascultați-o! Emanați sentimente, căci pînă la urmă, mica plimbare realizată în timpul filmărilor constituie rezultatul unor amintiri frumoase. Or, dacă micile defecte pot fi retușate pe alocuri, atunci sentimentele pe care le degajați, NU.
Așa că, fiți liberi, strigați de fericire, zâmbiți, dans ați!
Nu timpul mult petrecut în cadrul sesiunilor foto crează amintiri frumoase, ci emoțiile.. Pentru că, de fapt.. emoțiile vii sunt cele care contează…

Din cele spuse avem și fapte 🙂

 

Pentru mai multe lucrari avem:
Foto aici – http://moon.md/photos/
Video aici – http://moon.md/videos/category/wedding/

Pin It on Pinterest

Share This