DESPRE

MOON STUDIO

Echipa noastră de servicii foto-video pentru nunți se remarcă prin servicii de calitate și o serie de premii internaționale. Suntem o echipă dedicată, pasionată de capturarea celor mai frumoase momente ale nunții voastre și de crearea unor amintiri de neuitat.

Experiența și talentul nostru în domeniul fotografiei și al videografiei de nuntă ne-au adus recunoaștere la nivel internațional. Am fost onorați să fim distinși cu numeroase premii prestigioase pentru munca noastră, ceea ce demonstrează angajamentul nostru pentru excelență și creativitate.

Echipa noastră este formată din fotografi și videografi profesioniști, care dețin abilități tehnice de înaltă calitate și au o înțelegere profundă a esteticii și emoțiilor implicate într-o nuntă. Suntem pregătiți să surprindem cele mai speciale momente ale zilei voastre și să redăm emoțiile autentice prin imagini și filmări deosebite.

Pentru a oferi un serviciu personalizat, lucrăm îndeaproape cu cuplul de mire și mireasă, înțelegându-le preferințele și dorințele. Ne asigurăm că fiecare detaliu important este surprins cu atenție și că povestea voastră de dragoste este reflectată într-un mod unic și memorabil.

Am filmat și fotografiat evenimente de nuntă în peste 10 țări din lume

Creăm magie din lucruri simple.

IMPREUNA CU CASA DE PRODUCTIE VLAS FILM AM FOST PREMIATI LA DIFERITE FESTIVALURI DE FILM INTERNATIONAL